20151218


my blogovision #3

protomartyr - the agent intellect









4 σχόλια:

  1. ανετα δισκος της χρονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι πολύ κοντά στην αλήθεια, ανώνυμε φιλέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκπλησσομαι, ειλικρινα, που δεν εγινε χαμος φετος με δαυτους.Ίσως γιατί το πιτσφορκ δεν τους εβγαλε μπεστ νιου μιουζικ και ο κοζμος δεν ενδιαφερθηκε για τις λιστες τους.λυπαμαι που κανεις πλεον δεν ακουει μουσικη.τσιαρς.
    η ανωνυμη φίλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγγνώμη που σου άλλαξα το φύλλο, ανώνυμη φίλη μου. τι να σου πω τώρα; ο λαός διψάει για τεημ ιμπαλα κ μπητς χαουζ λες κ δεν υπήρξε ποτέ πανκ. όλοι αυτοί κι άλλοι τόσοι σύγχρονοι ομότεχνοι τους μπορεί να υπερτερούν σε μόστρα και φιοριτούρα ατελείωτη και σπρωγμένοι από ένα ανηλεές hype και ένα ύπουλα μελετημένο και επιτηδευμένα "indie" marketing να φαντάζουν ελκυστικοί στο μάτι και προσιτοί στο αυτί του μέσου indie ακροατή αλλά από τα πονήματά τους λείπει κάτι βασικότατο που οι πρωτομάρτυρες το διαθέτουν εν αφθονία: ΨΥΧΗ. οπότε ό,τι χαμό κάνουμε θα τον κάνουμε εμείς για τους πρωτομάρτυρες. εμείς κ οι φίλοι μας.πάντα έτσι ήταν , πάντα έτσι θα είναι.οι μειοψηφίες κάνουν τη διαφορά. μη μου λυπάσαι :-)
    προσωπικά θα μπορούσα να το έχω κ #1 το φετινό τους(όπως κ τα υπόλοιπα τρία στις θέσεις 2-5, για να είμαι ειλικρινής) αλλά στη λογική ότι είναι μια μπάντα που συνεχώς εξελίσσεται περιμένω ακόμα καλύτερα πράγματα από αυτούς στο μέλλον.
    στην υγεία μας, λοιπόν. ψυχή βαθιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή